Pauline van der Veeken

Pauline combineert haar enorme passie voor vitaliteit en kleur – je goed voelen en dit ook uitstralen - met een oprechte interesse in haar medemens.

Pauline coacht afgestemd zijn op jouw vraag en manier van leren. Haar kracht is haar inlevingsvermogen, gerichte aandacht en het snel doorgronden waar het werkelijk om gaat. Ze stelt vragen die de kern raken en jou stimuleren om nieuwe inzichten in de praktijk te brengen. Pauline heeft haar universitaire achtergrond 'voeding van de mens' uitgebreid met  ‘mensgericht coachen’ bij de Academy of Councelling and Coaching en met het diploma practitioner ontwikkelingsgericht coachen.

Pauline adviseert met veel plezier over de kracht van kleur, stijl en communicatie om het imago van individuen en organisaties te versterken. Met kleur, visagie en stijl diplomas van ‘Art of Image’,  het 78color systeem van Regien Strategier en de verdiepende master integrale image consultant van Eva Hollander, weet ze als allround imago consultant een uitstraling te adviseren die past bij innerlijk, uiterlijk, context, doel en gelegenheid.

Pauline heeft een rijke ervaring in het bedrijfsleven. Ze werkte 20 jaar bij internationale werkgevers (Wageningen University, Akzo Nobel en Unilever), waarvan 13 jaar in leidinggevende functies. Communicatie, vitaliteit, gezonde voeding, IT en verandermanagement waren hierbij haar speerpunten.